Tenniskampen

Soort arrangement

Categorie(ën)

Aantal personen

Tennisarrangementen
n.v.t. 4 - 48

Polysport is de perfecte locatie voor een leuk en goed verzorgd tenniskamp! De kinderen overnachten in een tennishotel op echte "hotelkamers" in chalets op het tennispark! PolySport ligt aan de rand van het bos (Veluwe) en is een activiteitenpark, dus wat betreft "kinderen bezig houden" is dat geen enkel probleem. Wij beschikken over 8 verlichte kunstgrasbanen, 3 gravelbanen en een indoorhal met 2 tennisbanen, waar, bij slecht weer, naar kan worden uitgeweken!

Wat betreft het eten en drinken, wij kunnen alle maaltijden uit onze eigen keuken verzorgen! 

In onze buurt zijn ook voldoende mogelijkheden tot vermaak zoals bijvoorbeeld De Spelerij of kano en waterfietsenverhuur De Sluis.

Wij verzorgen de locatie, jullie verzorgen de leiders en de tennistrainers. (wij kunnen, in overleg, hier ook eventueel voor zorgen).

Nog een aantal ideeën die wij kunnen regelen om je tenniskamp tot een succes te maken: een bonte avond met disco, bbq, langlaufen, gps tochten, speurtochten, klimmen, handboogschieten etc.

Bel ons (0313-414971) of vraag een offerte aan, dan kunnen wij samen een mooi programma samenstellen!

 


Foto's en filmpjes


Recensies

Schrijf een recensie over dit arrangement


ProgrammavoorstelSoortgelijke arrangementen

Bestuursuitje en/of Commissieuitje

VANAF € 87,00 p.p.

Zit je in het tennisbestuur? Ben je het hele jaar druk met de vereniging? Heb je zin in een uitje met het bestuur en/of de commissie? KOM BIJ ONS TENNISHOTEL! ...

Tennistoernooi met overnachting

VANAF € 67,50 p.p.

Gezellig tennissen met je tennisgroepje op de Veluwe. Op ons tennishotel park staan 4 Finse chalets die elk zijn ingericht met 4 aparte "hotelkamers". Dit ...