Arrangementen


Vrijgezellenfeest

Oostenrijks Vrijgezellenuitje

Soort arrangement

Categorie(ën)

Aantal personen

Vrijgezellenfeest
Sport en spel
10 - 150

De vrijgezel is GRATIS!

arrangement:

U wordt met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé ontvangen!

Tijdens de koffie wordt de vrijgezel meegenomen om de Tiroler kleding aan te trekken.
Na de koffie is iedereen dan klaar om het skiparcours te gaan betreden... Onderdelen zoals treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor reuze veel plezier (ongeacht leeftijd en conditie)! Onderweg is er een "Glühweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op... hiervan worden filmopnames gemaakt, vooral de vrijgezel zal extra in beeld gebracht worden, succes is gegarandeerd!


Het Uitgebreide Oostenrijks buffet wordt geopend: "Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen" Absoluut een buffet "anders dan anders"! Voor een uitgebreide beschrijving van dit buffet klik hier


Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond, de acteurs in deze film zijn jullie zelf  "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn.


De dag wordt met de prijsuitreiking afgesloten, voor het beste skiteam staat de champagne al koud.


En dan is het al weer tijd om richting huis te vertrekken...


Prijs (vanaf 10 pers.) € 50,05 p.p. Onder de 10 personen wordt de prijs voor het langlaufprogramma € 202,00 (normaal  €222,00 maar de vrijgezel is GRATIS) daarnaast € 28,05 p.p. voor de rest van het arrangement. Het "vrijgezel gratis" actie vervalt met minder dan 10 personen bij de rest van het arrangement.


Met vrij drinken gedurende 3-uur komt er € 16,50 p.p. bij Klik hier voor prijzen drankenarrangement langer of korter.
 

 


Foto's en filmpjes

   
   

Recensies

Zeer leuke activiteit met genoeg afwisseling en enthousiaste begeleiding. Heerlijk buffet achteraf en nog gelachen om de film

Schrijf een recensie over dit arrangement


ProgrammavoorstelSoortgelijke arrangementen